Cégünkről

Pan-Italia Kft

A Pan-Italia Kft egy dinamikusan fejlődő magyar vállalat. Fő tevékenységink közt szerepel kertészeti, valamint épületgépészeti termékek importja, elsősorban Olaszországból, amire a cég neve Pan-Italia is utal.

A Pan-Italia Kft napjainkban közel 1200 Partneren keresztül értékesíti termékeit. Partnerhálózatunk folyamatosan bővül, egyre több kis és nagykereskedelmi Partner bizalmát sikerül elnyernünk. Stratégiánk, hogy hagyományos nagykereskedelmi pozíciónkat tovább erősítve, Üzletfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani.

A Pan-Italia Kft jelenleg 26 fővel működik és 2200 m2-es modern raktárral valamint 6 tehergépjárművel áll Partnerei, Üzletfelei rendelkezésére. Az Ország teljes területén kitudjuk szolgálni Vevőink igényeit, heti rendszerességgel szállítunk.

Termékválasztékunk fejlesztésével, akcióinkkal Magyarország egyik meghatározó importőri cégévé sikerült válnia a Pan-Italia Kft-nek.

Pan-Italia története:

A Pan-Italia Kft közel 3 évtizede alakult. Alapító tagjai jelenleg is aktívan dolgoznak a cég mindennapjaiban. Apró lépésekkel, ügyfélközpontú hozzáállással sikerült a Pan-Italia Kft-nek két személyes cégből a jelenlegi nemzetközi Közép-Kelet Európa meghatározó cégévé kinőnie magát. A magyar telephelyről több szlovák, cseh, horvát és szerbiai kis és nagykereskedővel működünk együtt.

Ez idő alatt több neves Európai gyártó tette le nevét a Pan-Italia Kft mellett, akik közül többen a kezdetek óta kitartanak és osztoznak sikereinkben.

Amire büszkék vagyunk:

ELSŐSORBAN PARTNEREINK BIZALMA!

Visszaigazolás, hogy kitartó munkával és tisztességes piaci magatartással is lehet eredményeket elérni.